Bejegyzések

A jobb közérzet és a szebb kinézet lehetséges 9 nap alatt? – KIPRÓBÁLTAM! 1. rész

2017. 06. 01. — by sassdani

main

Bejegyzések

A jobb közérzet és a szebb kinézet lehetséges 9 nap alatt? – KIPRÓBÁLTAM! 1. rész

2017. 06. 01. — by sassdani

A falra tudok mászni ezektől a call to actionöktől, éppen ezért érdekes ez a kísérlet. Ezt ígérte ugyanis a C9-es termék, amiből kaptam egyet, hogy kipróbáljam.

 

A novemberi maraton óta kicsit nehezebben veszem rá magam a mozgásra. Éppen ezért nem is vagyok most annyira kibékülve magammal, így kapóra is jött a lehetőség, hoIMG_5825gy kipróbáljam ezt a csodaszert. Hétfőn kezdtem el a Forever® C9-et, ami azt ígéri, hogy egy olyan utazásba kezdhetek a program segítségével, amely során csinosabbá és egészségesebbé válhatok. Állítólag jobban fogok kinézni és kellemesebb lesz a közérzetem is, mindamellett, hogy elképesztően energikus leszek. Olyan ígéretek ezek, melyeket mindenképpen ki kellett próbálnom.

  1. nap

Az első napom viszonylag könnyedén ment, függetlenül attól, hogy szilárd táplálékom jellemzően kapszulákba zárt por formájában volt. No azért nem teljesen, mert ehettem 1 db almát is, amit én kiegészítettem 5 db kovászos uborkával és 3/4 fej fejes salátával is. A csomag egyébként tartalmaz gélt, kapszulákat, vízben oldodó port és shaket is, ami szépen beosztva, könnyedén kezelhető formában kerül az “asztalomra”. Igazán éhesnek először délután éreztem magam, de a kísérletező kedvem legyőzte a vágyat egy normális fogás iránt. Jó lesz neked az az 50 ml Aloe Vera Gél, Dani! Igazából jó is lett, mert egy uborka-saláta vacsorát követően tényleg nem ettem mást, így lehoztam szépen az első napot. Mert a kiporciózott kapszulák, gélek mellett egyébként vannak olyan gyümölcsök és zöldségek, melyek megengedettek. Ezen a napon edzeni nem voltam.

2. nap

A második nap is egész jól indult. Nem volt az a vadító éhségérzet reggel, de ezt megelőzve azonnal magamhoz is vettem mindazt, amit erre a napra reggeli helyett előírt a dobozban található rövid tájékoztató. Az ebéd közeledtével mindig az a frusztrációm támad, hogy így megvonom magamtól azt a kellemes 30-40 peret, amit ebéd címen egyébként a mindennapi rutin részeként eltölthetek. Most lehörpintem a shaket és megyek is dolgomra. De a kíváncsiság az kíváncsiság, így megvonom magamtól az ebéd mellett a szabadidőt is. A 3 fogásos étkezésem része IMG_6544ezen a napon 3 db kapszula, 1 shake és 50 ml aloe vera gél volt. Azt nem lehet mondani, hogy sokallom, de azt hiszem elég volt, főleg úgy, hogy ettem még 1 db közepes méretű kígyóuborkát. Délután szokásosan megérkezett az éhség, de az akarat erősebb volt ismét. A vacsora előtt edzeni mentem, ami nagyon nehezen indult, köszönhetően a 2 napja tartó önsanyargatásnak. A nehéz
kezdés ellenére kifejezetten jól pörögtem az óra végére. Utána brokkolit és 5 db párolt spárgát ettem az előírt kapszula+gél mellett, de ezen a napon este szinte elviselhetetlenül éhes voltam. Kemény nap volt, de nem kibírhatatlan.

3. nap

A harmadik nap is viszonylag könnyedén indult. Nem mondom, hogy nem voltam éhes reggel, de nem kapartam a falat. Ezen a napon már kapszulával, géllel és shake-el indítottam, ami függetlenül attól, hogy ételnek legkevésbé sem volt felfogható, eltelített. Pont egy shake-el volt több mint az első 2 napon. Sokat iszom mellé, így talán kevésbé érzem az ürességet. Nagyon motivált vagyok, így szépen telnek a napok, bár szívesebben zabálnék nyilván. De az a könnyebbik út lenne. Azt nem szeretem. A lemondások sIMG_6626okat adnak az emberhez. A délelőtt eltel, az ebédem pedig egy kellemes shake és fantasztikus kapszulák voltak. Isteni!:) Nem sokkal később beszereztem még 3 db sárgabarackot, így téve kerekké az étkezést. Voltak gyengébb pillanataim azért, de ezen a napon végig azon gondolkodtam, hogy este már ehetek 600 kcal értékhatárral. És ettől a naptól kezdve ez minden napra elmondható. Munka után elmentem edzeni, ami rendkívül könnyedén, jól ment. Engem is meglep, hiszen azt gondolnám, semmi energiám nincs. De van, de van. Nyilván az lebegett már a szemeim előtt, hogy normálisan vacsorázhatok. Így is lett. Az egyik legjobb helyen, a legjobb pho levest választottam. Nagyon jó volt újra normális kaját enni, de talán kibírtam volna nélküle most is. Utána egy kis nassolásra vágytunk Lucával, így kelkáposzta chips került az asztalra (recept itt). Ismét erős nap volt, de robogok tovább. És talán már érzek valamit. Ha mást nem, a folyamatos, undorító telítettség hiányát!

FOLYT. KÖV!

 

Hozzászólások

hozzászólás