Egyéb

Az egyediség cool!

2017. 08. 12. — by sassdani

main

Egyéb

Az egyediség cool!

2017. 08. 12. — by sassdani

Folyamatosan arra törekszem, hogy a kreativitásomat az élet minden területén kiaknázzam. Ennek megfelelően végzem a munkámat, alkotok a konyhában vagy éppen dobom fel az öltözködésemet.

Talán ennek köszönhető az is, hogy meghvást kaptam egy olyan eseményre, ahol tényleg az a cél, hogy a megszokottól térj el, legyél egyedi és ezt bátran mutasd is meg. Idén nyáron a Levi’s® világkörüli útra indította híres Tailor Shop szolgáltatását, amely augusztus 11-13. között Budapestre is ellátogat. Lehet szó menő felvarrókról, színes anyagbetétekről vagy szaggatásról, a Levi’s szabói most ingyenesen megvalósítják egyedi elképzeléseinket. A Levi’s® több mint 144 éve a lázadás, a nonkonformista gondolkodás, a kreativitás szimbóluma. A Levi’s® Tailor Shop szabói a felvarrók és különböző anyagú betétetek elhelyezése mellett a szaggatást, a patchwork-özést és a szegecselést is bevetik annak érdekében, hogy az összes Levi’s darab tökéletesen idomuljon viselőjéhez és kifejezze egyéni ízlését.

Valahol mindannyian arra vágyunk, hogy nekünk legyen a legizgalmasabb telefonunk, telefon tokunk, pólónk, cipőnk, ami nyilván nem egyszerű. De most talán mégis. Fogtam a felvarrókat (leginkább kajára utaló szimbólumokat persze) és telepakolgattam vele a farmerdzsekimet. Egy biztos. Pont ilyen senkinek nem lesz! Remélem!:)

“A testreszabás már több mint egyszerű divat, az önkifejezés eszköze lett – akár a
kifutón, akár az Instagramon. A történelmünk inspirált minket, hogy az emberek
miként tették egyedivé termékeinket. Ez mutatkozik meg az új szolgáltatásainkon,
valamint a kitűzőinken és felvarróinkon” – mondja Lizzie Radcliffe, a Levi’s® mesterszabója.

Hozzászólások

hozzászólás