Gastro

Csevapcsicsa kuszkusszal

2016. 05. 26. — by sassdani

main

Gastro

Csevapcsicsa kuszkusszal

2016. 05. 26. — by sassdani

Teljes elkészítési idő: 40 perc
Előkészítési idő: 20 perc

HOZZÁVALÓK

  • 0,5 kg darált sertéscomb
  • 0,5 kg darált bárány vagy marha
  • 2 fej vöröshagyma
  • bors

KUSZKUSZ SALÁTA:

  • 100 g kuszkusz
  • koktélparadicsom
  • petrezselyem
  • kígyóuborka
  • újhagyma
  • fokhagyma
  • kaliforniai paprikar
  • citrom
  • só, bors, olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS

A kuszkusz mennyiségéhez képest kétszer annyi forrásban lévő vizet öntünk, majd lefedjük, és 10-12 percig állni hagyjuk. Ezalatt elkészül és még épp pergős marad. Közben felvágjuk a paradicsomot, petrezselymet, uborkát, újhagymát, kaliforniai paprikát, és összekeverjük az elkészült kuszkusszal és cukkinival. A citrom levével és reszelt citromhéjjal, valamint sóval és borssal ízesítjük. Kiváló, frissítő nyári ízeket kapunk!
A sertés- és bárányhúst jó alaposan összekeverjük a sóval, borssal, és kis hengereket formázva grillrácson kisütjük.

Hozzászólások

hozzászólás