Rólam mondták

FOODYNY – Sass Dani, a Konyhafőnök története

2017. 06. 10. — by sassdani

main

Rólam mondták

FOODYNY – Sass Dani, a Konyhafőnök története

2017. 06. 10. — by sassdani

Sass Dani irodában dolgozik évek óta marketingesként; egy idő után azt vette észre magán, hogy kissé meghízott és saját bevallása szerint elkényelmesedett, amit megelégelt. Ez indította el azon az úton, melynek eredménye hogy a Könyhafőnökök gastroreality harmadik szériájának a döntőjéig menetelt?
– Ekkor döntöttem úgy, hogy eddig, és ne tovább! Ezért megváltoztattam két dolgot az életemben. Az egyik az volt, hogy elkezdtem mozogni: innen jött a futás. Úgy gondoltam, ez az a sport, amire a legkevesebb nettó ráfordítandó időt kell szánnom. Eleinte csak a fogyás volt a cél, aztán egyre inkább érdekelni kezdett, és jöttek a távok. Végül az életem egyik alapvető része lett, és így novemberben sikerült lefutnom az atheni klasszikus marathont, ami egy komoly siker az életemben. Az emberiség azon 1%-ba tartozom, akik valaha teljesítették ezt a távot.
– Gondolom, a főzés ezzel párhuzamosan kezdett érdekelni, ugyancsak a fogyás miatt.

Olvassátok el a teljes cikket itt!

Hozzászólások

hozzászólás