BejegyzésekGastro

Nőnap special – Kedvenc magyar gasztrós “csajaim”, akiket követek és nagyon bírok

2018. 03. 08. — by sassdani

main

BejegyzésekGastro

Nőnap special – Kedvenc magyar gasztrós “csajaim”, akiket követek és nagyon bírok

2018. 03. 08. — by sassdani

Itt a nőnap, én pedig kötelességemnek érzem, hogy a lehető legtöbb módon kifejezzem hódolatomat azoknak a hölgyeknek, akiknek a munkái és Instagram képei nap mint nap inspirálnak. Ismerjétek meg a kedvenc gasztrós csajaimat, akiket nektek is megéri követni az Instagramon! Boldog nőnapot kívánok!

Régóta meg akarom már osztani veletek, hogy kik azok, akik nélkül minden bizonnyal unalmasabb lenne az Instagram feedem. Jó látni, hogy más is vonzódik a gasztronómiához és szívesen meg is mutatják mindezt.  Kérlek nézzétek el nekem, de most csak a csajok kaptak helyet ezen az egyébként nem tetszési vagy egyéb sorrendben meghatározott listán. Köszi, hogy vagytok lányok!

Gökler Kriszti, a motiváló – https://www.instagram.com/krisztigokler/ – Már évek óta figyelem. Tetszik, hogy minden posztjával motiválja követőit, ami nála különösen hiteles is, mivel korábban -saját bevallása szerint- túlsúlyos volt, ma már fitness versenyekre jár. Kriszti példája is bizonyítja, ha valamit nagyon szeretnél, el tudod érni.

Wish you a beautiful day rich in porridge and fruits!❤️ ________ Zabkásában és gyümölcsökben gazdag szép napot Nektek! ❤️

Gökler Kriszti (@krisztigokler) által megosztott bejegyzés,

G. Zsigmond Orsi, a tudatos – https://www.instagram.com/orsi.gzs/ – Nagyon gyorsan és szépen építi az oldalát. Színes és gusztusos fotóitól vidámabb lesz a feedem. Izgalmas alapanyagokat mutat meg követőinek a saját látásmódjában. Minden megnyilatkozásából érezhető a gasztronómia iránti rajongása és kreativitása. Fiatal, lelkes. És a barátnőm! 🙂

Kék~ Persze, ez a pulcsi is kék de, hogy valami fun facttel is szolgáljak, elmondom mi lesz még kék ma. A hold! Képzeljétek, ma egyszerre van szuperhold, kék hold és teljes holdfogyatkozás! Amúgy alapvetően szabadidőmben nem ilyen infók után kutatok, de szerintem egyrészt tök érdekes az ilyesmi, másrészt régebben egész érzékeny voltam a teliholdra (pl. nem aludtam olyan jól ezeken az éjszakákon). A kék hold pedig azt jelenti, hogy egy naptári hónapon belül másodszor van telihold. De vajon tényleg kék? Nektek volt olyan időszak, hogy hatással volt rátok a telihold? . . . #mik #ikozosseg #instahun #magyarig #vsco #smile #happy #girl #hungariangirl #instapic #instaphoto #follow #blue #ootd #outfit #colorful #foodblog #instadaily #instagirl #winter

Orsolya G. Zsigmond (@orsi.gzs) által megosztott bejegyzés,

Szauer Judit, a balatoni utazó – https://www.instagram.com/gasztro_pr/ – Az év legnagyobb részében Budapest és a Balaton között ingázik. Baromi jó éttermekből jelentkezik be, tudja, mi történik a főváros gasztronómiai életében. Kommunikációs szakemberként nagyon sokat tesz a gasztronómiá népszerűsítéséért. Hozza azt a komolyságot, ami az insta csajokra nem mindig jellemző. Jó, hogy követem.

Kulcsár Lili, a reggeli-imádó – https://www.instagram.com/breakfastloverlili/ – A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezt vallja Lili is. Elképesztő reggeli-költeményeket kreál. Mindet falnám. Az utóbbi időben nem Magyarországon él, de a reggelik amiket megoszt továbbra is izgalmasak, szépek és inspirálóak.

Dér Veronika – https://www.instagram.com/dervero – Ha leesik a vércukor szintem, ránézek Vera oldalára. Szirupok, mázak, habok, szevasztok! 🙂 Főként győnyörködni járok ide, igazi cakeporn. Őszinte leszek: ámulok és bámulok, de biztos nem állnék neki egyik tortának sem. Örülök, hogy Vera bevállalja!

Romics Bea, az édesanya – https://www.instagram.com/szotyi_creations  – Minőségi tartalmak, ínycsiklandozó ételfotók, a müzlitől a fánkokig minden van Beánál. Anyukaként mutatja meg a sütés-főzés szépségeit. Olyanról például hallottatok már, hogy csokis ravioli fehércsoki krémmel és áfonyaszósszal? Na, ezért követem én is.

Winkler Ági, a tematikus – https://www.instagram.com/minimaltemptations/ – A felülről fotózás nagyágyúja, egészséges és szemet gyönyörködhetető ételek és edzés. Évek óta tudatosan, tematikusan posztol, kellemesen motivál.

Így nyomom Siófokon a dobozolást gondolom ti is szoktatok maradékot menteni otthonról… Úgyhogy a hét elején tele a hűtő, mindketten jóllakunk ☺️ . . Rozskenyeres-hummuszos-sonkás szendvics nekem reggelire lazac rizs zöldségek: pak choi, sali, brokkoli, cukkini sütőben sült rántott husi sütik házi készítésű tészta bio citrom (a nagynéném kertjéből) . . Update: továbbra is makrószámolgatás nélkül, egyre kevesebbet foglalkozva a kockahassal és a “clean eatinggel” egészségesebb gondolkodással és tök jó közérzettel… (kb olyan, mintha eddig valami börtönben lettem volna ) . . . #intuitiveeating #mutimiteszel #mealprep #mealplan#foodie #foodisfuel #foodporn #balanceddiet #instafood #insulinresistance #mik_gasztro #fitgirl #fitness

Ági Winkler (@minimaltemptations) által megosztott bejegyzés,

 

Iklódi Dóra, a mindenmentes – https://www.instagram.com/doraiklodi/ – Régebben el sem tudtam képzelni, hogy léteznek egyszerre szép, egészséges és finom ételek. Jó ez túlzás, de az utóbbi időben könnyebb dolgunk van ezen a téren. Dóri mentes konyhájából sok jó ötletet leshetsz el, de akár a workshopjaira is elmehetsz. Nem csoda, hogy rajong a kajákért ilyen társ mellett. 🙂 Sport és gasztro – ezek mind hozzám is igen közel állnak.

Suri Domi, a cukrászda tulajdonos – https://www.instagram.com/suridomi/ – Fiatal, lelkes, szép és még sütni is tud. Továbbmegyek: cukrászdát vezet! Az Ide süss! miatt pedig különös vonzalmam van az édes dolgokhoz. Dominál nincs hiány benne.

Oravecz Évi, a vegán  – https://www.instagram.com/green_evi/ – Hamburgban élő magyar vegán fotós, akinek a képei láttán azonnal szeretnél te is vegán lenni. Ötletesen válogatja össze az izgalmas alapanyagokat, szuper minden képének a hangulata – minden zöld, nyilván nem véletlen a névválasztás. Az egészség szinte áttör a telefon kijelzőjén.

 

Hozzászólások

hozzászólás