Gastro

Gesztenyés, bélszíncsíkos tészta

2016. 05. 26.

main

Gastro

Gesztenyés, bélszíncsíkos tészta

2016. 05. 26.

HOZZÁVALÓK

  • száraz tagliatelle tészta
  • 400 g bélszín
  • liszt
  • olívaolaj
  • vaj
  • szójaszósz
  • kakukkfű
  • bors
  • főtt gesztenye
  • friss chili

ELKÉSZÍTÉS

A tagliatelle tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, ügyelve arra, hogy al dente maradjon. A főzővízből egy keveset felfogunk a tésztával együtt. Leszűrjük úgy, hogy tartsunk meg a főzővízből kb. 1dl-t. Olívaolajon lepirítjuk a bélszínt, amit előzőleg csíkokra vágtunk, enyhén beliszteztünk, majd sóztuk, borsoztuk. Hozzáadjuk a feldarabolt, előfőzött gesztenyét, egy kevés kakukkfüvet, vajat és szójaszószt. Tetejére kis chilit szórunk.

Hozzászólások

hozzászólás