Gastro

Gyümölcsleves kókusztejjel, mentás tejszínhabbal

2016. 05. 26.

main

Gastro

Gyümölcsleves kókusztejjel, mentás tejszínhabbal

2016. 05. 26.

HOZZÁVALÓK

  • 10-15 szem szilva
  • 4-5 db őszibarack
  • Eper, málna, meggy – lehet fagyasztott
  • Édesítő vagy cukor
  • 1 l kókusztej
  • fahéj
  • szegfűszeg
  • 1 db vanília rúd
  • menta
  • 0,5l habtejszín

ELKÉSZÍTÉS

A gyümölcsöket egy lábasba tesszük, megédesítjük, hozzáadjuk a fahéjat, szegfűszeget és vaníliát, majd felöntjük a kókusztejjel és egy kevés vízzel.

Ha egyszer felforrt, levesszük a tűzről és hűtjük.

A tejszínt cukorral felverjük, apróra vágott mentával kikeverjük és a levessel tálaljuk.

Hozzászólások

hozzászólás