Bejegyzések

Breaking news: Március 26-án indul az Ide süss! a VIASAT3-on velem és Hajós Andrással

2018. 03. 06. — by sassdani

main

Bejegyzések

Breaking news: Március 26-án indul az Ide süss! a VIASAT3-on velem és Hajós Andrással

2018. 03. 06. — by sassdani

A március nem csak a tavaszt, hanem a szezon legvagányabb országos cukrászversenyét is elhozza, amiben az a megtiszteltetés ért, hogy Hajós András mellett társ-műsorvezetőként én is részt vehetek. A műsort március 26-tól láthatjátok VIASAT3-on minden hétköznap.

A nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziójában az ország legjobb amatőr cukrászai küzdenek majd egymással a zsűri elismeréséért és az 5 millió forintos főnyereményért. Izgalmasan hangzik, igaz?

Ide süss
Ide süss! @ Viasat3

A versenyzőknek adásról adásra egyre bonyolultabb kihívásokkal kell szembenézniük, hogy kreativitásukkal és tudásukkal bebizonyítsák, ők a legjobbak. Hajós András műsorvezetőtársamat nem kell senkinek bemutatni, elképesztő humorát sokan irigyeljük az országban. Vállaltan nem sokat tud a gasztronómiáról, számára ez új terület: „Sosem gondoltam volna, hogy a gasztro média területére tévedek. Bár csak az egyik műsorvezető vagyok, azért izgultam eleinte, hogy mit keresek ebben a világban. Aztán megláttam az amatőr cukrász versenyzők szemében ugyanazt a csillogást, ami az én szememben is van, ha mondjuk zenéről van szó. Innentől átadtam magamat a dolognak, igyekeztem sokat tanulni, és szórakoztatni. – mondta Hajós viccesen, mikor az első forgatási napok egyikén beszélgettünk.

Bevallom, én mindig is vágytam rá, hogy műsorvezetőként kipróbálhassam magam. Persze volt bennem némi egészséges izgalom, ami csak tetéződött, amikor kiderült, hogy egy igazi profi, Hajós András lesz a műsorvezetőtársam. Mindennél jobban szerettem volna bizonyítani és azt, hogy Andrással jól működjünk együtt, mint műsorvezető-páros. A kezdeti izgalmak az első nap végére el is múltak, Andrással nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Mondhatom, hogy mára barátok lettünk.

És hogy milyen let a végeredmény Hajós szerint? “Szerintem nagyon vicces, aranyos, de közben izgalmas és gyönyörű látványvilágú műsort csináltunk. És végre teljesül az egyik álmom: a kedves nézők végre csorgó nyállal néznek majd engem” (Ugye mondtam, hogy vicces a pali? )

Sass Dani és Hajós András @ Viasat3

Oké, de mi lesz Hajós mellett az én feladatom. Mivel álltam már a pult túlsó felén versenyzőként, én pontosan tudtam, hogy ők mit élnek meg ezekben a feszült pillanatokban, hogy mennyit számít egy-egy mosoly vagy bátorító szó nekik. Maximálisan számíthatnak rám a versenyzők. Nagyon szerettem minden pillanatát a forgatásoknak. Hamar a szívemhez nőttek a versenyzők, így különösen nehéz volt a búcsú, mivel minden nap végén el kellett köszönnünk egy-egy amatőr cukrásztól.

Sass Dani @ Viasat3

A cukrászkölteményeket a műsor két zsűritagja, Baracskay Angéla, profi cukrász, valamint Szabadfi Szabolcs, az ország pékje értékeli majd. Angélát már nagyon fiatalon a jövő nagy tehetségének kiáltották ki neves gasztronómia szaklapok, Magyarországon és külföldön is számos Michelin-csillagos étteremben dolgozott a közelmúltban, jelenleg a MÁK csapatát erősíti. A versenyzőkre váró feladatok során Angéla a legapróbb részleteket is elemzi és véleményezi majd, mindemellett hasznos tippekkel, tanácsokkal látja el a versenyzőket és a nézőket egyaránt.

A zsűri másik tagja Szabadfi Szabolcs, aki az ország pékje, a kovász mestere címmel büszkélkedhet, nem mellesleg Panifico il Basilicoban nap mint nap csodás kenyereket süt, amiket bátran megkóstolhattok ti is. Ha péktermékről van szó, akkor ő az a megkerülhetetlen szaktekintély, akihez a versenyzők mindig fordulhatnak tanácsért, útmutatásért. A feladatokat szigorúan fogja értékelni, de mindvégig visz egy kis humort a zsűrizésbe.

Ide süss zsűri és műsorvezetpk @ Viasat3

Alig várom, hogy adásba kerüljünk! Találkozzunk a képernyő előtt minden hétköznap március 26-tól!

Hozzászólások

hozzászólás