Bejegyzések

13+1 idióta ünnep, amit érdemes megismerned. Boldog Valentin napot!

2018. 02. 14. — by sassdani

main

Bejegyzések

13+1 idióta ünnep, amit érdemes megismerned. Boldog Valentin napot!

2018. 02. 14. — by sassdani

Ma 2018.02.14., Valentin nap van!

Mit kell csinálni ezen a napon? Valentin nap van. Kapaszkodjatok meg a karfában, vagy ahol olvassátok ezt a cikket. Ez most nem egy gasztro bejegyzés lesz. Nagyon nem. Nem fogok nektek szuperszexi málnahabos csoki mousse-t ajánlani, amivel ma el kell kápráztatnotok szívetek választottját. És még csak rózsaszponzorom sincs. Kedvem írni, viszont annál inkább. Mert Ma mindent megkaptok a nyakatokba. Mindent, amit a szerelem hátán be lehet préselni az egyébként borongós, kissé szeles, hűvös mindennapjaitokba. Ma legyél nagyon szerelmes. Nem érdekel, nincs kifogás. Szerelem van és kész. Nincs senkid? Ugye nem mondod komolyan? Valakit akkor is hívj fel magadhoz, de minimum foglalj egy asztalt valami impozáns étterembe és minimum 2 gyertyával az asztalon egyetek homárt és beluga kaviárt. Jó, jó, hó közepe van, lehet kacsamell is.

Valentin nap

Nincs nekem semmi bajom a Valentin nappal, félreértés ne essék, de mi ez a mindenhonnan ömlő piros gumicukor? Mi ez a gumiszagú lufitenger?

Valami olyasmi ez, mintha lenne egy kiemelt napja a bal lábukat eltörőknek, az aznap káromkodóknak, a fekete autót vezető sofőröknek és mindennek, aminek nincs értelme. Szerintem egy ilyen teher megnyomorítja a szingliket és indokolatlan feladatot ad a szerelmeseknek is. Szeretek enni. Minden nap. De ha február 15-én a nagy zabálás napja lenne, akkor sem esne jól kétszer annyit enni mint a megszokott. Könyörgöm, miért hirdet minden egyes márka Valentin napi akciót? Miért kell nekem ezen a napon inkább venni egy kihajtható alumínium létrát, mint március 7-én? És azon konkrétan sírva röhögtem, hogy ma egy virágbolt marketing csapata lesöpörve az asztalról minden szépen kidolgozott, bizonyára komoly tervet, megfejtette, hogy február 14-én ha veszel 1 virágot a feleségednek/szerelmednek, akkor kapsz egyet ajándékba, amit majd jól odaadhatsz a szeretődnek. Kérem a gyógyszertárakat, hogy ma kivételesen 1+1-es akcióban kínálják a penicilint is. Jól van az úgy. De talán nem is a Valentin nap a legbetegebb dolog a világon. Körbenéztem, hogy milyen napok vannak még, amit minimum 1 ember ünnepel. Mert ünneplünk ugye. Legyen szó bármi, mi ünneplünk. Éljen a szerelem.

szerelem

Mutatom a kedvenceimet!

 1. Légbuborékos csomagolóanyag napja.

Na, ha valaminek van értelme, az ez. Van valaki közületek, aki nem szerette nyomkodni ezeket a kis légbuborékokat? Lehet, hogy csak én voltam annyira nagyon rágerjedve, de imádtam. Legyen minden nap légbuborékos csomagolóanyag nap.

légbuborékos fólia

2. Fejtetű nap

Véletlenül sem szeretném megbántani a fejtetű rajongók nem kis számú táborát, így engedjétek meg, hogy megemlítsem ezt az igen fontos napot, amiből állítólag egy évben három is van. Gondolom ilyenkor borotvát érdemes venni kedvesünknek.

 1. Házikedvenc öltöztető nap

Édesapám és bátyám is állatorvos. Ha valaki, akkor én szeretem az állatokat. Az állatok meg minden bizonnyal nagyon fáznak ebben az időben, csupán az a gonosz evolúció nem volt vices kedvében amikor a szőrzetet osztotta. Minden állatra overált. Főleg ezen a csodás napon.

kutya

 1. Fordított értelmű nap

Na ez nagyon fontos. Vagy nem. Vagy de.

 1. Rajzolj madarat nap

Sass Dani írja ezt a cikket. Mondom Sass. Ugye nem kell kérnem, hogy szeressétek ezt a napot. És minimum egy rajzot ha kérhetek tőletek.

madár rajz

 1. Biztosító tű nap

A mindenre jó eszközök egyike. Legyen szó egy megfáradt sliccről, egy gombjától megszabadult ingtől, egy kokárda felhelyezéséről, a biztosító tű biztosít minket arról, hogy van helye a világban, Éppen ezért az ünnepnapok között is. Köszönjük, hogy vagy!

biztosító tű

 1. Óvszer nap

Fiúk, lányok! Csak óvatosan! Ezen a napon minimum kettőt.

 1. Számítógép kitakarításának a napja

Mondjátok meg, ezt a jobb olvasni, vagy egy leöntött, poros billentyűzettel írt szövvegsdfksjdfascascsduzvcdsbv

 1. Játékmackók napja

Ezt most azonnal összekötném a Valentin nappal, hogy mindenki boldog legyen.

mackó

 1. Szakállas vicc mesélő nap

Ó, mennyi ismerősöm ünnepli ezt egész évben. Csókoltatlak titeket. Szép napot!

 1. Beszélgess a liftben! nap

Nagyon boldog vagyok, hogy nem másra buzdít ez a hiánypótló és igen fontos ünnep. Ha eddig nem tettétek volna meg, beszélgessetek! De másnap kérlek egy szót sem. Nyomkodjátok a telefonotokat.

 1. A stresszoldó kiáltás világnapja

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

kiabálás

 1. Elfelejtett ünnepnapok esőnapja

Ha valakit elfelejtettél felköszönteni, vagy valamit megünnepelni, ezen a napon pótolhatod. Boldog mindent, mindenkinek!

13+1. Megbocsátás nap

Kedves Valentin nap rajongók. Ne haragudjatok!

Hozzászólások

hozzászólás