Gastro

Így főz Majka – tejszínes krémsajtos csirkemell

2016. 05. 26.

main

Gastro

Így főz Majka – tejszínes krémsajtos csirkemell

2016. 05. 26.

Teljes elkészítési idő: 30 perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 db csirkemell
  • só, bors, fokhagyma
  • 20 dkg ömlesztett krémsajt (minél nagyobb zsírtartalmú)
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • spagetti tészta (ezt helyettesíthetjük rizzsel is)
  • snidling
  • parmezán

ELKÉSZÍTÉS

A fokhagymát apróra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Ehhez hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, amit sózzunk, borsozzunk. A sóval érdemes óvatosan bánni, mert a krémsajt amúgy is sós, és így könnyen sok lehet. Közben feltesszük főni a tésztát, ami rizzsel is helyettesíthetünk.

Ha átsült a hús, akkor hozzáadjuk a tejszínt és ebben főzzük még egy kicsit. Ha már kezd sűrűsödni a tejszín, akkor hozzá adjuk hozzá a krémsajtot is. A végén apróra vágott snidlinggel és parmezánnal díszítjük, ízesítjük.

Hozzászólások

hozzászólás