Teljes elkészítési idő: 30 perc
HOZZÁVALÓK
- 1 db csirkemell
- só, bors, fokhagyma
- 20 dkg ömlesztett krémsajt (minél nagyobb zsírtartalmú)
- 1,5 dl főzőtejszín
- spagetti tészta (ezt helyettesíthetjük rizzsel is)
- snidling
- parmezán
ELKÉSZÍTÉS
A fokhagymát apróra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Ehhez hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, amit sózzunk, borsozzunk. A sóval érdemes óvatosan bánni, mert a krémsajt amúgy is sós, és így könnyen sok lehet. Közben feltesszük főni a tésztát, ami rizzsel is helyettesíthetünk.
Ha átsült a hús, akkor hozzáadjuk a tejszínt és ebben főzzük még egy kicsit. Ha már kezd sűrűsödni a tejszín, akkor hozzá adjuk hozzá a krémsajtot is. A végén apróra vágott snidlinggel és parmezánnal díszítjük, ízesítjük.