main

Bejegyzések

A jobb közérzet és a szebb kinézet lehetséges 9 nap alatt? – KIPRÓBÁLTAM! 3., befejező rész

2017. 06. 09. — by sassdani

A falra tudok mászni ezektől a call to actionöktől, éppen ezért érdekes ez a kísérlet. Ezt ígérte ugyanis a C9-es termék, amiből kaptam egyet, hogy kipróbáljam.

Az 1. rész itt, a 2. rész itt olvasható!

7. nap

Vasárnap van. Balatonon, Szántódon ébredünk. Szántód Somogy megyében, a Balaton déli partján található község, a maga 594 állandó lakosával. Maga a nyugodtság. Az 5-ik napi kilengések mellett, után ezen a reggelen az előírt kapszulákat, shaket és aloe vera gélt vettem magamhoz, majd a vízparton pár óra semmittevés következett. A semmittevés mindig elég nehéz, mert ilyenkor kelletlenül sokat gondolok az evésre, nassolásra. De nem volt probléma, nem ettem az előírtakon felül semmit. Viszont ma is elmentünk ebédelni amivel biztos, hogy több kcal-t vittem a szervezetembe mint a megengedett lett volna, mivel egy adag rizst és 250 g filet mignon steaket ettem meg kovászos uborkával. A kovászos uborka jelen kúra alatt szívesen látott vendég a hűtőmben. Szinte mindenhez ezt eszem. Szeretem is nagyon, iletve a 100 grammjában lévő 10-12 kcal, több mint kedvező. Szóval ismét egy olyan nap, amikor ha nem is eszeveszett módon, de kicsit az előírtak felett eszem így ezzel a steakkel és a rizzsel. Mondom ezt annak tudatában, hogy férfiak esetében kissé megengedőbb a program, mivel a 600 kcal-t 800-ig fel lehet tolni. Dűhít viszont az, hogy hétköznapokon gond nélkül tudtam tartani mindazt amit a C9 ír elő. De persze a hétvégéhez kell az erő leginkább, tudom. Most nem voltam erős, viszont zabálni továbbra sem zabáltam és pizzákat sem toltam az arcomba vattacukor feltéttel!:) Ebéd után elhagytuk Balatont és elindultunk Palkonyára, ami Baranya megyében, Villánytól 7 km-re található. Lévén, hogy az apropó a Pünkösdi Nyitott Pincék voltak, magától érthetődő, hogy 1-2 fröccsöt én is megkóstoltam. Persze ezt sem kellett volna, de egy ilyen meleg nyári napon talán még ez is belefér. A vacsorám ezen az estén egy pár szál ropi és egy 1/2 hamburger volt, amiben több volt a marha mint a buci. Talán belefért a 600 kcal-ba, így ezt nem tekintem csalásnak. Állítólag a 7 misztikus (sicc!) szám, ami nem érdekel, viszont nekem ez a nap tényleg kicsit kilógott a sorból, mert talán ennyit összesen nem bűnöztem a korábbi napokon, Már magamat is kíváncsivá tettem, hogy ilyen körülmények mellett lehet-e még sikerről álmodni, ami ezt a C9-es programot illeti.

8. nap

A tegnapi nap után a hétvégét kicsit elengedem, elengedtem. Lehet, hogy kicsit túlságosan szigorú vagyok magamhoz, de nem tudom mennyire fogok tudni hiteles képet kapni és mondani a termékről, ha nem tökéletesen követtem minden nap minden étkezést. Ettől függetlenül azonban már a nyolcadik napon elmondható, hogy sokkal kevesebbet ettem az elmúlt időszakban mint korábban és nem éreztem ezt tehernek sem. Ami most teher, az inkább a lelkiismeret. Ebben az évben nem ritka az olyan hétfő, ami munkaszüneti nap, azonban ez most nem jött jókor, hiszen nem dolgozom egész nap, ami ugye elvinné a figyelmet, hanem ismét a szabadság és az ezzel járó élvezetek hajszolása kerül előtérbe. Persze ezen a hétfőn nem tudtam megállni, hogy reggelire ne egyek meg 2 db tükörtojást az előírt készítményeken felül. Igazából kényelmesen meglettem volna nélküle, de egy villás reggeliről nem mondtam le azon a napon, amikor nem kellett dolgozni menni. Szerettem volna, hogy ne egy szokásos útálatos hétfő legyen ez a hétfő. Éreztem, hogy ezen a napon is inkább 800 kcal-t eszem majd a 600 kcal helyett. Talán több is volt, hiszen ebédre ettem salátát és natúr hátszín szeletet, míg vacsorára halászlevet 1 szelet pontypatkóval. Szóval ez a nap is kompromisszumos, ami a korrekt diétát, végrehajtást illeti. Én kérek elnézést!:)

9., UTOLSÓ nap

Elérkezett az utolsó nap. Magam sem hiszem el, hogy kisebb kiingásokkal ugyan, de sikerült 8 nehéz napot teljesítenem és elérkezhetett az utolsó nap. Ez a keddi, a hosszú hétvége utáni első munkanap volt, ami kicsit megnyugtató, mert ilyenkor mindig annyi dolgom van, hogy az evésről való diszkrét lemondás nem jelent lekűzdhetetlen akadályt. A reggelim ismét, immár utoljára 125 ml aloe vera gél-, kapszulák és Forever Lite ultra shake voltak. Továbbra is állítom, hogy viszonylag sokáig ellennék ezekkel, mert már csak űrtartalmukat tekintve is tetemes mennyiség. A tízórai és az ebéd az előírtaknak megfelelően a Forever Fiber, Forever Lite voltak. Nagyon motivált voltam, hogy ez volt az utolsó nap, így ezen a napon bármi történhetett volna, semmi nem gátolt volna meg abban, hogy megtegyem az utolsó lépéseket. A vacsora barna rizs, csirkemell és kovászos uborka voltak, ezzel koronázva meg a 9 napot. Ítélhetitek úgy, hogy nem hibátlanul, de teljesítettem a C9-et!

Összegzés

Nehéz, de nem teljesíthetetlen ez a C9 program, amit ezúton is köszönök. Nem tudom, hogy én voltam-e a legalkalmasabb alany a tesztelésre, de vannak határozott tapasztalásaim nekem is. Meglepő volt számomra, hogy tényleg kibírhatóak voltak a napok zabálás nélkül is, ami korábban meghatározta a mindennapjaimat. Sokat mozgok, így ez nem jelent problémát, de a folyamatos telítettség érzése nyomasztó. Ezekben a napokban annak örültem leginkább, hogy soha nem voltam tele. És ez is egy érdekes tapasztalás. Arról nem is beszélve, hogy az önkontroll és a saját akaratunk irányítása mindig jó dolog. A hétvége nem tekinthető sikeres teljesítésnek, hiszen ahogy ti is olvashattátok ott voltak olyan csalások, melyek egy diétába talán beleférnének, de a C9 program nem ennyire megengedő. Ettől függetlenül jó volt megélnem ezekben a napokban azt is, hogy reggel sokkal könnyebben ébredtem, nem éreztem magam annyira nyúzottnak, fáradtnak. A könnyebb reggelek mellett a centikre is kíváncsi voltam, mivel azt ígérte a termék, hogy  jobban fogok kinézni és kellemesebb lesz a közérzetem is, mindamellett, hogy elképesztően energikus leszek. Ebből az energikusság talán teljesült a reggeli frissességgel. A közérzetemen nem éreztem változást. Jobban sem nézek ki, de ezen valószínűleg csak Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész segíhetne. A testsúlyom sokat nem változott. Kb 2 kg az, amennyivel kevesebb vagyok, így ezt nem tekintem kiugró eredménynek, de ez annak is betudható, hogy konditermi edzéseim folyamatosan vannak, ami reményeim szerint izmot épít. A centik viszont változtak, ami engem is meglepett. A program kezdetekor mértem és a 9. nap estéjén újra.

derék 90 cm > 85 cm

csípő 88 > 84 cm

Ez volt az én 9 napom! Mozogjatok!

Hozzászólások

hozzászólás