Sass Dani logó
  • Bejegyzések
  • Gastro
  • kiajánló
  • Kapcsolat
  • Rólam mondták

Keress!

Rólam

LAB_5202-e1516702900870.jpg

30 évesen elhatároztam, hogy kilépve a komfortzónámból, új területeken mérettetem meg magam. Ezen az úton járva szerettem bele a gasztronómiába és vált életem részévé a futás, a sport is. Találkozhatsz mindennel, amiről én magam azt gondoltam, hogy szívesen osztom meg veletek. Örülök, hogy itt vagy.

Legutóbbi bejegyzések

  • Otthon is tudsz jobb kávét készíteni! 2021. 07. 05.
  • Egyedülálló téli gasztrofesztivál: megnyitott a Winternational! 2019. 12. 21.
  • Az energiavilág Oscar díja! 2019. 10. 02.
  • Szíriai sólet 2019. 08. 01.
  • Mit eszik most mindenki a SUP-on? Mire jó? 2019. 07. 19.

Facebook

Címkék

alma azsiai banán bazsalikom burgonya chili csirke csirkemell desszert egyszerű egészséges eper gomba grill gyors gyömbér gyümölcs hal hamé hasznos házi hús karácsony könnyű különleges lazac leves palacsinta paradicsom praktika praktikus sajt saláta sonka szilva sárgarépa tipp tojás torma trükk tészta zöldség édes édesség ünnepi

Legutóbbi bejegyzések

  • Otthon is tudsz jobb kávét készíteni!
  • Egyedülálló téli gasztrofesztivál: megnyitott a Winternational!
  • Az energiavilág Oscar díja!
  • Szíriai sólet
  • Mit eszik most mindenki a SUP-on? Mire jó?

kiajánló

Kattints és minden kérdésedre választ kapsz!

  • Gastro
  • Rólam mondták
  • Kapcsolat
Sass Dani