Hozzávalók:
- 150g kókuszliszt
- 50g zabliszt
- 60g eritrit
- 2 tojás
- 1/2 csomag sütőpor
- 20g kókuszolaj
- 50-60g tej
- vanília kivonat

Elkészítés:
A száraz hozzávalókat kimérjük és összekeverjük egy nagy tálban. Hozzáadjuk a 2 tojást és a kókuszolajat, majd mehet bele egy kevés vanília aroma. A tejet fokozatosan adagolva adjuk a tésztához, mivel kókuszliszttől függően változó, hogy mennyi folyadékot vesz fel. Egy sűrű, könnyen formázható masszát kell kapnunk. Tetszőleges méretű korongokat formázunk és sütőpapírral bélelt tepsibe adagoljuk a tésztát.
170 fokos előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Ez a keksz abban az értelemben klasszikus keksz, hogy sokkal de sokkal finomabb egy kávé mellett jó sok áfonyalekvárral, mint önmagában.