Gastro

Könnyű pisztráng, cukkinispagettivel

2016. 05. 26. — by sassdani

main

Gastro

Könnyű pisztráng, cukkinispagettivel

2016. 05. 26. — by sassdani

Teljes elkészítési idő: 40 perc

Előkészítési idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

HOZZÁVALÓK

Cukkinispagetti:

  • 2 db cukkini
  • kapor
  • ecet
  • méz
  • lilahagyma
  • menta
  • olívaolaj

Feltét:

  • pisztráng – 2 db
  • 1 csokor petrezselyem
  • citrom
  • kakukkfű
  • bors
  • zsálya – friss
  • fokhagyma

ELKÉSZÍTÉS

A pisztrángot megtisztítjuk, majd kétujjnyi távolságokban beirdaljuk mindkét oldalát. A bőrét sózzuk, borsozzuk, kevés citromlével meglocsoljuk. A belsejébe betöltjük a petrezselymet, kakukkfüvet, zsályát, fokhagymát, majd alufóliába csomagolva a grill rácson készre sütjük.

Közben elkészítjük a cukkini spagettit. Szálakra gyaluljuk a megpucolt cukkinit, majd meglocsoljuk egy kevés ecettel, mézzel, olívaolajjal. Sózzuk, vágunk hozzá lilahagymát, mentát és állni hagyjuk.

Hozzászólások

hozzászólás