Gastro

Lazactatár bundás kenyéren

2016. 05. 25.

main

Gastro

Lazactatár bundás kenyéren

2016. 05. 25.

Teljes elkészítési idő: 30 perc
Előkészítési idő: 20 perc

HOZZÁVALÓK

  • füstölt és nyers lazac 50-50%-ban
  • zellerszár
  • kígyóuborka
  • metélőhagyma
  • lime és citrom lé
  • lime héj
  • olívaolaj
  • chili
  • bors
  • tojás
  • toast kenyér
  • petrezselyem

ELKÉSZÍTÉS

A lazacot, zellerszárat, uborkát, metélőhagymát megközelítőleg azonos méretűre daraboljuk, majd hozzáadunk egy kevés reszelt lime héjat, egy kevés citromot és egy kis limelevet. Meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. Amíg a tatár pihen, addig elkészítjük a bundáskenyeret, majd a lazactatárt a félbevágott még meleg kenyereken tálaljuk.

Hozzászólások

hozzászólás