Gastro

Savanyú csirkeleves Czutor Zolival

2016. 05. 25. — by sassdani

main

Gastro

Savanyú csirkeleves Czutor Zolival

2016. 05. 25. — by sassdani

Teljes elkészítési idő: 60 perc

HOZZÁVALÓK

  • csirkecomb filé
  • vaj
  • natúr joghurt
  • rizs
  • citrom
  • petrezselyem
  • fehérrépa
  • sárgarépa
  • vöröshagyma
  • só, bors

ELKÉSZÍTÉS

Vajat olvasztunk egy edényben, majd hozzátesszük a rizst. Pár perc múlva hozzáadjuk a lebőrözött csirkemellet, fűszerezve sóval és borssal. Miután megpirult a hús, felöntjük vízzel. A forrást követően beletesszük a felkarikázott zöldségeket, egy kevés aprított petrezselyemmel. Végül a joghurtos citromos habarással sűrítjük a levest, az első rottyanásig egy kis citromhéjat reszelünk a tetejére. Így kapjuk meg ezt a különleges, telített ízű levest.

Hozzászólások

hozzászólás