Gastro

Sültkrumpli helyett sült zeller

2016. 05. 26. — by sassdani

main

Gastro

Sültkrumpli helyett sült zeller

2016. 05. 26. — by sassdani

Teljes elkészítési idő: 40 perc
Előkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: 25 perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 db avokádó
  • 3 db paradicsom
  • 1 db citrom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2-3 evőkanál majonéz
  • 4-5 db zeller
  • cayenne bors
  • oregánó
  • olívaolaj
  • petrezselyem

ELKÉSZÍTÉS

A zellert megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk. Megforgatjuk a fűszerekben (cayenne bors, só, oregánó) és olívaolajban, majd zsírpapírra helyezzük. 180-200 fokos sütőben arany barnára sütjük. A paradicsomot és lilahagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a meghámozott avokádót, sót, borsot és pürésítjük. Keverünk hozzá egy kevés citromlevet és majonézt is.

Hozzászólások

hozzászólás