Teljes elkészítési idő: 40 perc
Előkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: 25 perc
HOZZÁVALÓK
- 2 db avokádó
- 3 db paradicsom
- 1 db citrom
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 evőkanál majonéz
- 4-5 db zeller
- cayenne bors
- só
- oregánó
- olívaolaj
- petrezselyem
ELKÉSZÍTÉS
A zellert megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk. Megforgatjuk a fűszerekben (cayenne bors, só, oregánó) és olívaolajban, majd zsírpapírra helyezzük. 180-200 fokos sütőben arany barnára sütjük. A paradicsomot és lilahagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a meghámozott avokádót, sót, borsot és pürésítjük. Keverünk hozzá egy kevés citromlevet és majonézt is.