Bejegyzések

Ismerd meg a nőt, aki szájjal főz. Te megennéd, amit készített?

2018. 03. 02. — by sassdani

main

Bejegyzések

Ismerd meg a nőt, aki szájjal főz. Te megennéd, amit készített?

2018. 03. 02. — by sassdani

Sok meghökkentő dolgot láttam és csináltam már életemben, de Riva Godfrey még engem is meg tudott lepni. Fogalmad sincs, ki ő? Tök normális, én sem tudtam, de az biztos, hogy egy életre megjegyzed majd a nevét, ha megtudod, mit csinált. Én megtudtam. Soha nem is felejtem már el. Köszi, hogy vagy nekünk Riva!

Riva Godfrey fura nő, de ami közös bennünk, az a főzés szeretete. Annyi csak a különbség, hogy ő kés helyett a szájával aprítja, zúzza és keveri össze az összetevőket, míg én inkább a kést és egyéb háztartási eszközöket preferálom. Igen, ő például gond nélkül beleharap egy nyers vöröshagymába, megrágcsálja, majd kiköpi egy tálba. Ugyanezt boldog örömmel megteszi egy nyers szerelet hússal is.

Az összes videóját megnéztem, hogy fel tudjam dolgozni a látottakat. Jó pár percig hadakoztam magammal, hogy ez most inkább vicces, vagy inkább gusztustalan? A karácsonyi pulya sem volt semmi. Ezt egészen pontosan kétszer láttam. Most megteheted te is, ha van elég erőd, bátorságod és persze gusztusod. Azért most tettem ki ezt a cikket, hogy decemberig még kényelmesen el tudd majd felejteni és ha leültök majd az ünnepi asztalhoz, ne ez a videó legyen az első, amire visszagondolsz az évből.

Egy dolog egész biztos: ezeket a mutatványokat nem csinálnám utána. Azt is megmondom, miért: szájjal főzni veszélyes. Egy részt mert betegséget, fertőzést okozhatnak a nyers hozzávalók a szájban, másrészt pedig azok egészségét is kockáztatod, akik a főztödből esznek, hiszen ha esetleg éppen beteg vagy, akkor a megrágott falatokba is jut bőven a bacikból. Szóval kérlek, ne higgy el mindent, amit az interneten látsz és semmiképpen se próbáld ki ezt otthon. Ígérem, én sem fogom.

Egyébként kicsit utánajártam a dolognak és kiderítettem, hogy a videót egy Nathan Ceddia nevű úriember készítette, aki egy ausztrál származású, de jelenleg londoni székhelyű filmrendező és nem ez az első fura project, amibe belevágott. Korábban pucér férfi fenekeket fotózott, amint éppen puha tortákba, meg mindenféle zselés sütikbe ülnek bele – nem viccelek.

Ennek sokkal kisebb kockázatát látom, mint a szájjal főzésnek, de egyelőre ezt sem tervezem kipróbálni. És nem is értem, hogy miért érzik úgy emberek, hogy önmagában a főzés kevés izgalmat ad a mindennapokhoz. Ti csináltatok már bármilyen konyhai őrültséget? Kíváncsian várom kommentben a sztorikat! Óvatosan!:)

 

Hozzászólások

hozzászólás