Gastro

Tanulj meg fütyülni! Sütőben sült sárgarépa baton, parmezánnal

2017. 06. 06.

main

Gastro

Tanulj meg fütyülni! Sütőben sült sárgarépa baton, parmezánnal

2017. 06. 06.

Ha a hűtőben csak sárgarépa és sajt van, készíts akkor is valami izgalmasat.

Répa, retek, mogyoró.

Néha a legegyszerűbb dolgok a legfinomabbak. Szeretem a répát és a ropogós, sült parmezánt is. A kettő piszkosul jól működik együtt, ezért egy esti nassoláshoz, vagy vagány vendágváró falatok mellé szerintem kitűnő. Próbáljátok ki!

Hozzávalók:

  • 5 db sárgarépa
  • olívaolaj
  • 100 g parmezán

Elkészítés:

Vágj batonokat (sárgarépa szeletelés), majd óvatosan locsold meg olívaolajjal és sózd. Terítsd ki sütőpapírra és tedd be a 150 fokos sütőbe kb. 15-20 percre. Ha megsült, szórd rá a reszelt parmezánt és tedd vissza a sütőbe további 5 percre. Az eredmény egy ropogós, édeskés finomság, amit bármikor ehetsz. És megint ügyes voltál!:)

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás