Répa, retek, mogyoró.
Néha a legegyszerűbb dolgok a legfinomabbak. Szeretem a répát és a ropogós, sült parmezánt is. A kettő piszkosul jól működik együtt, ezért egy esti nassoláshoz, vagy vagány vendágváró falatok mellé szerintem kitűnő. Próbáljátok ki!
Hozzávalók:
- 5 db sárgarépa
- olívaolaj
- só
- 100 g parmezán
Elkészítés:
Vágj batonokat (sárgarépa szeletelés), majd óvatosan locsold meg olívaolajjal és sózd. Terítsd ki sütőpapírra és tedd be a 150 fokos sütőbe kb. 15-20 percre. Ha megsült, szórd rá a reszelt parmezánt és tedd vissza a sütőbe további 5 percre. Az eredmény egy ropogós, édeskés finomság, amit bármikor ehetsz. És megint ügyes voltál!:)