main

Gastro

Tormás, kakukkfüves házi röszti a csülök mellé

2016. 03. 25.

Hozzávalók
  • 50 dkg burgonya
  • 2 db tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • pár szál petrezselyem
  • kakukkfű
  • só, bors
  • olaj a sütéshez
  • reszelt nyers torma
Elkészítés

A burgonyát meghámozzuk, majd egy kevés sóval megfőzzük, de ügyelve arra, hogy kissé kemény maradjon. Majd visszahűtjük, és lereszeljük egy tálba. Adjuk hozzá a 2 tojást, 2 átnyomott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet, a reszelt tormát, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Az elkészült masszából kb. 10 cm átmérőjű korongokat gyúrunk, amiket egy serpenyőben, forró olajban sütünk ki, vagy akár sütőbe is tehetjük!

További receptekre szomjazol? Látogass el az Együtt egy asztalnál weboldalra!

Hozzászólások

hozzászólás