HOZZÁVALÓK (4 FŐRE)
- 400 g üvegtészta
- 1 kg csirkemell
- 4 db sárgarépa
- 1 üveg bambuszrügy
- 2 db lilahagyma
- 500 g csiperkegomba
- szójaszósz
- méz
- olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
A csirkemellet csíkokra vágom, enyhén sózom, borsozom, majd kevés olívaolajon lepirítom. A zöldségeket azonos méretű darabokra vágom, majd olívaolajon lepirítom, teszem mindezt úgy, hogy megtartsák a roppanóságukat. Ha már kissé pirult, akkor ráöntök egy kevés mézet és a szójaszószt.
Amíg összeérnek az ízek, a forralok vizet, majd az üvegtésztára öntöm, amit lefedve hagyok 5-6 percig. Ha a tészta megpuhult, akkor ráöntöm a zöldségekre és az időközben hozzákevert csirkehúsra.